Noniin, nyt se on sitten todistettu että Nellillä alkoi ns. mörköikä. Lähes kaikkea uutta ja hieman normaalista poikkeavaa ( esim. muovipussi lattialla, sukat lattialla jne. ) pelätään ja kummastellaan.

Viimeisen viikon aikana Nelli on käynyt todella ahkerasti erilaisissa koulutustapahtumissa. Pariin kertaan Toko-kentällä ja kertaalleen näyttelykoulutuksessa. Näyttelykoulutus meni kuulopuheiden mukaan muuten ihan hyvin, mutta tämän ns. tuomarin kanssa "tyttö" ei tullut taaskaan juttuun. Mutta toiset ihmiset saivat kyllä silitellä ja katsoa hampaat. Aivan kuten Toko-koulutuksessa miespuolinen vetäjä on saanut tutkia aivan rauhassa, eikä kentällä ole ollut ongelmia muuten kuin sen valtavan energiamäärän kanssa.

Aamulenkillä käydessä tapaamme aika usein muita koiria, joita kohtaan Nelli on hieman arka, mutta kuitenkin kiinnostunut. Myös näiden koirien omistajat kiinnostaa tyttöä paljon ja he saavatkin silitellä Nelliä aivan rauhassa. Toisaalta taas tuo "naapurin setä" on niin kauhea ettei Nelli uskalla juuri katsoa sinnepäin.

Nyt näihin normaaleihin arkikuvioihin tuleekin raju muutos, kun tiputamme päiväruokailun pois seuraavan viikon sisällä ja lähdemme katselemaan tulevia metsästysmaita Posion suuntaan. Tällä viikon lomareissulla on myös tavoitteena käydä tapaamassa Nellin "velpoikaa" Topia, Kuusamon suunnalla.

Kesäkuun lopun tavoite on edelleen Hyvinkään ClubShow jonne todennäköisesti ilmoitamme Nellin, jahka reissusta kotiudumme ja selvitämme itsellemme onko järkevää lähteä tuonne näyttelyyn?

Mörköilemisiin täältä iloisesta Itä-Suomesta ja aurinkoista kesää toivottelee Nelli

1243135621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e