Mikä ihme tuota koiraa oikein vaivaa?? Jos näin jatkuu vielä kauan niin taidan hommata tuolle otukselle omat unilääkkeet.

Tämä oli jo toinen yö tällä alkaneella viikolla kun neiti tulee herättämään minut. Oi miksi juuri minut eikä tuota emäntää siitä sängyn toiselta laidalta. Siis mikä ihme siinä on ettei tuo koira voi kävellä makuuhuoneen ovesta suoraan eteenpäin ja mennä emäntää herättämään, vaan sen pitää kiertää juuri minun puolelle sänkyä ja tökkiä kuonollaan niin kauan kunnes ärähdän sille jotain OMA PAIKKA tms.

Oma paikka tms. komennon jälkeen tyttö ottaa ja menee nukkumaan omaan häkkiinsä, mutta juuri kun olen saanut uudestaan unen päästä kiinni niin sama kuvio toistuu. Tämä homma toistetaan tarvittaessa jopa kuusi kertaa, ennekuin vääntäydyn aamutoimille.

Eipä siinä mitään, olen onneksi aamuihmisiä ja tuo selkä vihoittelee senverta paljon, että heräilen normistikin jo ennen kukonlaulua. Mutta mitäpä tekee koira siinä vaiheessa? Sehän makaa omalla paikallaan lähes elottoman oloisena lötkönä, eikä ole tietävinään tämän maailman menosta vaikka pommin räjäyttäisi häkin vieressä.

Seuraava tapahtumaketju alkaa heti aamu viiden tienoilla. Se menee jotakuinkin seuraavalla kaavalla.

"Tyttö herää paikaltansa, menee vanhemman koiran luo vispaamaan häntäänsä, vanhempi koira toivottaa huomenet murisemalla ja irvistämällä kauheimman irvistyksen mitä saa aikaan.

Tämän jälkeen tullaan tökkimään minua kuonolla ja otetaan ensimmäinen sprintti olohuone, eteinen, keittiö olohuone ympärijuoksussa.Sitten mennään taas ärsyttämään vanhempaa koiraa joka irvistää uudelleen.

Jokunen hetki tästä löntystellään ulko-ovelle katsomaan eikö se saakelin ukko tule jo laskemaan pihalle. Tullaan hakemaan minut ja juuri kun otan hihnan käteen mennään taas ärsyttämään sitä vanhempaa koiraa ja kertomaan että minäpä pääsenkin pissille, johon vanhempi koira vastaa jälleen murisemalla ja irvistämällä.

Sitten tyttö löntystää eteiseen ja pääsemme vihdoin aamupissille. Tarpeiden teon jälkeen sisälle tulossa on jälleen omat rituaalit. Tuulikaapissa löysään hihnan ja komennan tytölle "paikka" poistun itse tuulikaapista ja käskyllä "vapaa" tyttö singahtaa jälleen vanhemman koiran luo kertomaan että on palannut sisälle, jonka vanhempi koira kuittaa jälleen murisemalla ja irvistämällä."

Tämän kaiken suorittamiseen menee noin 30-40 min jonka jälkeen tyttö painuu omalle paikalleen nukkumaan ja herää vasta siinä vaiheessa kun emännän herätyskello soi. Näistä rituaaleista mitä silloin tapahtuu kerron ehkä joskus myöhemmin..

 

Jotta näin täällä nämä aamut kuluu kahvia juodessa ja orastavaa mahahaavaa odottaessa..