Ajelimme eräs kaunis kesäinen päivä Imatralle morjestamaan Nellin äippää ja Tiinaa. Nelli jo tottuneena autoiluun makoili häkissään matkan ajan vaikka ilmastoinnin puuttuessa autossa oli aika lämmintä.

Perille päästyämme Nelli pääsi juoksentelemaan Nina-äipän kanssa vapaasti. Ja voi sitä riemua kun äiti ja tyttö meni peräkkäin. Hetken riekkumisen ja juoksentelun jälkeen Nellille alkoikin selvitä käynnin todellinen ja perimmäinen syy joka oli ensimmäinen trimmaus näin juuri ennen näyttelyitä.

Trimmaus aloitettiin "kalustoesittelyllä" eikä Nelli niistä juuri välittänyt, vaikka kone surisi korvan juuressa ja harjat oli ihan toisenlaisia ja hajuisia kuin kotona. Mutta se trimmauspöytä mihin piti mennä seisomaan pelotti, vai olisiko enemmän pelottanut se mitä isäntä ja emäntä tuumaa kun seisookin pöydällä? Vai olisiko pieniä muistoja eläinlääkärireissuista? Loppujen lopuksi Nelli kuitenkin rauhottui ja asettui trimmipöydälle ja Tiina pääsi hommiin ja kas kun kaikkien karvojen alta paljastuikin tosi nätti gordonityttö.

Trimmauksen jälkeen tietenkin Nelli joutui poseeraamaan kameralle ja otimme muutaman seisotus kuvan. (harmi vaan kun oma kamera oli kotona) Iltapäivällä kävimmekin sitten lenkkeilemässä Ninan ja Manun opastuksella. Lenkin jälkeen olikin sitten jo niin kuuma että Tiina lähti uittamaan Ninaa ja me tietenkin perässä. Nellikin kahlaili vedessä oikein innoissaan ja "sukelteli" keppejä pinnan alta. Toivottavasti Nellistä tulee yhtä hyvä ja innokas uimari kuin Nina-äippä! Uinnin jälkeen olikin aika kiitellä Tiinaa mukavasta päivästä ja suunnata kulkupelin keula kohti kotia.

Kotiin päästyämme Nelli tietysti tervehti ensimmäisenä Mintun joka ei ärissytkään ja irvistellyt kuten normaalisti. Taisi Mintullakin olla jo pieni ikävä Nelliä. Lopun päivästä tyttö sitten makoilikin aika rauhallisesti. Taisi kuitenkin matkustelu ja kaikki touhuilu Ninan kanssa olla aika uuvuttavaa.

Seuraava reissumme alkaakin jo lauantaina jolloin suunnistamme Lammin suunnalle moikkaamaan Wäinö nöffiä. Sunnuntaina jatkammekin sitten matkaa Hyvinkäälle näyttelyihin joissa onkin monta Gordonia ja taas Nellillä riittää ihmettelemistä.

1246244284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e