Kokeillaanpas mitä tästäkin blogista tulee... Luomisen tuska on kauhea, mutta ajatus ja järki ainakin pätkii kuin wanhan Warren kone.

Ja sitten asiaan.

Gordoni-tyttömme Nelli on nyt hieman yli 5kk vanha ja kävimme ensikertaa näyttelykehässä 21.05 Lappeenrannan pentunäyttelyssä. Näyttelyyn valmistautuminen ja harjoittelu meni suht kivasti koti oloissa, mutta näyttelypäivän koittaessa Nelli alkoikin arastelemaan kaikkea mahdollista. Heti aamulla "luimisteltiin" naapurin sedälle, seuraavana pelon aiheuttajana vuorossa olikin se mitä hieman ennätin pelkäämään.

Voi kauhistus kun näyttelyn miespuolinen tuomari osasikin olla pelottava, ainakin Nellin mielestä. Joten tyttö teki tenän ja "peruutti alta" kun tuomari tuli tutkimaan lähempää ja olisi hampaatkin halunnut katsoa. Eipä onnistunut tällä kertaa moinen tutkiminen.

No, tuloksen sitten jokainen jo osaakin arvata. Onneksi "siskolikat" oli oppineet paremmin tavoille ja osasivat käyttäytyä hyvin ja rohkeasti kehässä. Paljon onnea Ramonalle RYP1 johdosta :)

Loppujen lopuksi päivä oli kuitenkin erittäin hyvä ja kaikinpuolin onnistunut. Nelli sai hyviä ja hienoja kokemuksia ja pääsi tapamaan ja riekkumaan sisarustensa ja "Nina - äipän" sekä Dooriksen kanssa. Niin ja me Anitan kanssa saimme nauttia Sannan hyvistä kahvitarjoiluista ja oikein hyvästä seurasta koko päivän.

Paljon kiitoksia myös Marikalle Nellin kehässä käytöstä. Onnistuisiko kesäkuun lopulla uudestaan? Ja paljon kiitoksia myös koko "team Uwexin" porukalle mukavasta päivästä! Toivottavasti tapaamme Hyvinkäällä...